Aangenaam...

.., mijn naam is Jessie van Geffen Frans. Bijna 50 jaar, dus zowel op deze aardbol als in het reclamevak al aardig ervaren maar zeker nog niet uitgeblust. Tevens fanatiek trainer en coach bij vvUna in Zeelst (Zilst) en lezer van autobiografisch boeken. Genieter van muzikale 'overjarige' herrie (volgens onze twee opgeschoten pubers) en ik ben minimaal twee keer per week te vinden in de sportschool, want 'in shape' blijven gaat helaas niet vanzelf.

Ik hou van die typische dynamiek. De brainstormsessies en de interactie tussen collega’s, de ‘stress’ om de te halen deadlines, de rinkelende telefoontjes en de onmiskenbare geur van (altijd koud geworden) koffie op mijn bureau. Ik vind het heerlijk en in die omgeving hoor ik thuis. Die mis ik momenteel.

Zoals de tekst hierboven al doet vermoeden, ben ik op zoek naar een fulltime baan als creatief, senior vormgever/ dtp-er, studio-, accountmanager of iets dergelijks. Ik duik met alle liefde en plezier in een project en weet snel alle ins-and-outs zodat de uiting en het ontwerp past bij het vraagstuk. De grenzen en mogelijkheden opzoeken binnen een huisstijl zie ik als een uitdaging en niet als belemmering. 

Naast het creatieve heb ik als zelfstandige ook de commerciĆ«le kant van het vak leren kennen. Ik kan klanten goed inschatten en voel goed aan wat men wil of nodig heeft. Ik ben doel- en klantgericht, heb een MBO/ HBO werk- en denkniveau, ben nauwkeurig en houd kwaliteit scherp in de gaten. De programma’s InDesign, Photoshop en Illustrator hebben geen geheimen. Bij eventuele ontbrekende kennis ben ik bereid me hierin te verdiepen. Ik werk graag zelfstandig maar vind het daarnaast net zo prettig om te sparren met collega’s.
Ik beschik over een flinke dosis flauwe humor, ben daarnaast ook bloedserieus en ik ga verantwoordelijkheden niet uit de weg. Ik ben het beste te omschrijven met ‘What you see is what you get’; geen poespas of poeha.

Het zou toch mooi zijn om weer samen te werken met inspirerende mensen boordevol mooie ideeƫn!
Net zo enthousiast als ik? Mooi! 

Ik ben bereikbaar op 06 22277449 en via mail: j_frans@hotmail.com