Webdesign en realisatie

Reclame. Met Toegevoegde Waarde ontwerpt en realiseert ook websites. Wij maken geen gebruik van standaard templates dus elk ontwerp is uniek. We houden hierbij ook rekening met het tonen van de site op mobiele apparaten (responsive design). Je website zal gebouwd worden in Silverstripe. Dit CMS is open source (vrij toegankelijk) en daarom zijn er geen enkele licentiekosten aan verbonden. Bij ons heb je dus geen maandelijkse kosten voor het gebruik of de huur van het CMS.

Maar waarom een CMS? Het voordeel van een CMS is dat je naderhand eenvoudig zelf pagina's kunt aanmaken, teksten en foto's kunt wijzigen en eventueel zelfs pagina's kunt verwijderen. Zonder dat er een programmeur aan te pas komt. Ook de navigatie kan door jou worden aangepast. Klinkt het ingewikkeld? Nee, hoor. Een kind kan de was doen. En mocht je er onverhoopt toch niet uitkomen, helpen wij je graag verder.

Mocht je liever een site hebben in HTML of in Wordpress is dat ook geen probleem. Daar helpen we je ook graag verder mee.

Enkele door Reclame. Met Toegevoegde Waarde gerealiseerde websites:
citycentrum.nl
fysiotherapieclaessensvanderijt.nl
zeelsterhof.nl
vvv-veldhoven.nl
leonoreveldhoven.nl
gebrsmits.nl
fac-eindhoven.nl
denisvastgoed.nl