Referenties

Jessie is een harde werker en denkt van nature mee met haar klant. Uit ervaring weet ik dat zij zich van begin tot eind verantwoordelijk voelt voor een goed verloop van het traject en altijd een mooi, verantwoord product wil opleveren. De opdracht is dus in goede handen en dat geeft een prettig gevoel.

Joost Rekers
Eigenaar Rekers & Van Noppen

---

MCS Support heeft geen eigen DTP-ers in dienst. Daarom werken wij geregeld samen met Jessie van: Met Toegevoegde Waarde. Ze werkt snel, voelt goed aan welke stijl past bij de betreffende klant en de prijs/kwaliteit verhouding is goed. Afspraak is afspraak en daar hecht ik veel waarde aan.

Irene van de Mortel - Vaessen
Eigenaar MCS Support

---

Samen met Jessie heeft FullWebService een aantal zeer mooie en goed functionerende websites afgeleverd. Jessie is professioneel en fijn om mee te werken. Ze heeft zeer goede kennis van hoe een website ontworpen dient te worden, zonder daarbij tekort te doen aan de unieke en professionele uitstraling die we van Jessie gewend zijn.

Ruurd de Boer
Eigenaar FullWebService

---

Jessie is een uitermate getalenteerd ontwerper. We hebben samengewerkt bij Bureau&zo, HAS hogeschool en nu ook met ons eigen bedrijf Fullwebservice. Ik ervaar het altijd als extreem prettig werken met Jessie. Korte lijnen, snelle doorlooptijden en ze verplaatst zich heel goed in de wensen van de klant. Ze kan een complete stijl ontwikkelen en die ook goed doorvertalen naar elk medium dat nodig is. Van website tot gedrukt visitekaartje, van campagne tot simpele flyer.

Marloes De Boer - Bakker
Mede-eigenaar FullWebService

---

Jessie neemt ruimschoots de tijd om zich te verdiepen in de visie/missie van het bedrijf. Zo ook bij ons bedrijf, Pit Loopbaanbegeleiding. Door haar persoonlijke aandacht en inlevingsvermogen voelt ze precies aan welke huisstijl het beste bij het bedrijf past. Ze laat hierbij verschillende mogelijkheden zien van bijv. logo's, maar ook van verschillende reclame uitingen bijvoorbeeld folders, posters, lay-out website enz.. Kortom, Reclame Met Toegevoegde Waarde onderscheid zich door rust, geduld, innerlijke kracht en uitgebreide toepassingen voor allerlei reclame-uitingen!

Rian Bolt
Eigenaar Pit Loopbaanbegeleiding

---

Ik heb Jessie leren kennen als een persoon met een grote passie voor haar vak. Ze kan zich goed inleven in haar klant en de vraag. De vertaalslag naar een creatief concept is haar op het lijf geschreven. Verrassend, fris en unexpected. Ik leg haar met een gerust hart een briefing voor en weet dat er een kwalitatieve uitkomst zal komen. Jessie is niet gauw tevreden, alles moet tot in de puntjes worden voorbereid en uitgewerkt. Ze staat volledig achter haar voorstellen en kan deze goed onderbouwen. Buiten dat is ze een fijn persoon om mee samen te werken. Niet bang om kritiek te krijgen, maar ook stevig genoeg om achter haar concepten te staan. Ik kan Jessie zeker aanbevelen bij opdrachtgevers met een communicatievraagstuk.

Janny Siepel
Eigenaar & Virtual Assistant at All Yours

---